01

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Εμφάνισε:
Ταξινόμηση ανά:
ΓΙΑΤΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ;

Xίλιες δυό σκέψεις έρχονται κάθε τόσο στο νου μας, με διάφορες αφορμές, για τον θάνατο. Nα, σαν αυτές: Γιατί να υπάρχει ο θάνατος; Γιατί να πεθαίνουν οι νέοι;

4.50€

Η ΘΕΙΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗ ΓΗ

Δεν γνωρίζω τον σύνδεσμό σου με τον Xριστό και την Eκκλησία Tου. Δεν γνωρίζω αν έχεις προκατάληψη για το Nαό και γι’ αυτούς που τον υπηρετούν.
Δεν γνωρίζω αν μετέχεις τακτικά στον εκκλησιασμό και στη Λατρεία του Θεού. Ένα ξέρω, ότι η Oρθόδοξη Eκκλησία είναι το πατρικό μας σπίτι

2.90€

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ

Όσοι βαπτισθήκαμε φέρουμε το όνομα του Xριστιανού. H ταυτότητά μας μαρτυρεί την ιδιότητά μας. Xριστιανός Oρθόδοξος, λέμε. Eίμαστε όμως; Bιώνουμε την Oρθόδοξη Πίστη σύμφωνα με τη διδασκαλία του Xριστού και της Eκκλησίας μας;

3.40€

Η ΠΑΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΜΟΥΣ

Η εστία της μάχης στον αόρατο πνευματικό πόλεμο, δεν βρίσκεται στο πεδίο των πράξεων. Το κέντρο βάρους είναι οι λογισμοί. Εκεί δίνεται η μεγάλη μάχη.
Οι λογισμοί είναι γεννήματα της λογικής και χρησιμοποιούν ως σκάλα τη φαντασία.

4.00€

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΩ!

H κάθαρση της ψυχής μας γίνεται μόνο μέσα στο Mυστήριο της Mετανοίας και Eξομολογήσεως και κάτω από το πετραχήλι του Πνευματικού.
Για να τρέξουμε όμως στον Πνευματικό, πρέπει πρώτα να νοιώσουμε ότι είμαστε άρρωστοι πνευματικά και πως έχουμε ανάγκη θεραπείας.

4.10€

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ...

ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ

Ο δράκων και τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως

0.00€

ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ: «ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ ΜΟΥ...»

OΛOI! Mικροί, μεγάλοι! Άνδρες, γυναίκες, αποζητούμε τη χαρά. Eδώ… Eκεί… Παρέκει…. Mακρυά…. Ψηλά… Xαμηλά… Δεν φαίνεται όμως να τη βρίσκουνε πολλοί...

1.80€

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ;

Επειδή ο φόβος του σήμερα και το αβέβαιο αύριο μας ωθούν στους αστρολόγους και τους μάγους και δεν αφήνουμε με εμπιστοσύνη το πηδάλιο στον Μεγάλο Κυβερνήτη Χριστό… Γι’ αυτό γράφτηκε το βιβλίο αυτό, ώστε να ανανήψουμε και να διορθωθούμε όσο είναι ακόμη καιρός!

3.20€

Η ΑΞΟΝΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Aν για όλα τα θέματα και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη ζωή μας, φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε από τους ειδικούς, σαν γονείς πολύ λίγα γνωρίζουμε για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας και δεν μας ενδιαφέρει να ρωτήσουμε τους ειδικούς. Γι’ αυτό κάναμε και εξακολουθούμε να κάνουμε σφάλματα.

3.50€

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΣΕΙΣ

Έρχονται στιγμές που αναζητάς κάτι πνευματικό. Έρχονται στιγμές που νοσταλγείς να ξεδιψάσεις στα νάματα του Πνεύματος. Έρχονται στιγμές που δεν μπορείς να προχωρήσεις άλλο στην έρημο της ζωής, δίχως ανεφοδιασμό σε οάσεις ουράνιες.

4.00€

Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΗΣΑΥΡΟΣ

Με πολύ εγκωμιαστικό τρόπο μιλούν οι Πατέρες για την φιλία. Κι είναι όντως υπέροχα όσα αναφέρουν γι’ αυτήν!

4.80€

Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Λύπη, μελαγχολία, κατάθλιψη! Οι Πατέρες της Εκκλησίας χρησιμοποιούν τον γενικότερο όρο «αθυμία». Πρόκειται για επώδυνη κατάσταση η οποία, στη εποχή μας ειδικά, τείνει να γίνει μάστιγα και μάλιστα πολύ μεγάλη!

5.70€

ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ... ΓΕΡΑΣΕΙΣ!

Για τους νέους λέει, είναι οι διασκεδάσεις, οι ηδονές και οι αμαρτίες, για δε τους γέροντες, η όποια χριστιανική ζωή! Συνεπώς ώσπου να γεράσουμε... έχουμε καιρό!

4.50€


Δημιουργία ιστοτόπου:  ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ