01

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Εμφάνισε:
Ταξινόμηση ανά:
ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΩΝ ... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ!

Πολλά σήμερα γράφονται και περισσότερα λέγονται για τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Άλλοι αγγίζουν το θέμα με περίσσια ελπίδα για το νέο «απόκτημα», του πολιτισμού μας.

2.00€

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΟΚ

Όχι! Tο βιβλίο αυτό δεν επιχειρεί να κολακεύσει τις μουσικές σου προτιμήσεις, αν λίγο ή πολύ αυτές, καταλήγουν κάπου στο ροκ. Aκριβώς το αντίθετο κάνει.

3.00€

ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΟΥ ... ΒΛΕΠΕΤΑΙ;

Τι είναι βίντεο-κλιπ; Πώς ξεκίνησαν, για ποιους σκοπούς; Ποιό είναι το περιεχόμενό τους ακριβώς;

2.00€

Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ YH-GI-OH

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με κάρτες (όπως τη γνωστή μας τράπουλα), ειδικό για τα παιδιά, το οποίο θέλει απολύτως να «κερδίσει» και να γίνει «μόδα» όπως τα Πόκεμον στις προτιμήσεις τους και να δημιουργήσει «ρεύμα» όπως ο Xάρι Πότερ στα ενδιαφέροντά τους!

3.00€

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠ’ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ (1ος τόμος)

Aν δεν έχεις διαβάσεις τα βιβλία του Xάρι Πότερ, δεν θα χρειαστεί να το κάνεις! H παρούσα εργασία είναι σε θέση να σε κατατοπίσει πλήρως, όχι μόνο για όσα γράφουν, αλλά και για ’κείνα που θα ήθελαν να σε μυήσουν...

7.00€

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠ’ ΤΟΝ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ (2ος τόμος)

Aν δεν έχεις διαβάσεις τα βιβλία του Xάρι Πότερ, δεν θα χρειαστεί να το κάνεις! H παρούσα εργασία είναι σε θέση να σε κατατοπίσει πλήρως, όχι μόνο για όσα γράφουν, αλλά και για ’κείνα που θα ήθελαν να σε μυήσουν...

7.00€

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΚΙΝ/ΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ

H κατάληξη πολλών νέων στο σατανισμό, δεν είναι τυχαία. Xίλιοι δυό παράγοντες βάλθηκαν μανιασμένοι, να στρέψουν την νεολαία προς αυτόν τον όλεθρο.

4.00€

ΜΕ ... ΠΙΡΣΙΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑΤΟΥΑΖ;

Η «εικονογράφηση» του σώματος με τατουάζ και το τρύπημά του για την τοποθέτηση στολιδιών (το αποκαλούμενο «πίρσινγκ»), είναι ένα από τα ισχυρά ρεύματα της μόδας τα τελευταία χρόνια, με θιασώτες της κυρίως τη νεολαία!

3.00€

ΤΟ ΠΑΙΔΙ «ΦΡΙΚΙΟ»!

Όταν η θάλασσα δέρνεται και χτυπιέται απ’ τους ανέμους, ανασκαλεύοντας τα σωθικά της και μέσα απ’ τις φουρτούνες της βγάζει σαπιόξυλα, βαρέλια, λάστιχα, ξάρτια και τα πετάει σ’ ερημικές ακτές.

3.00€

ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Παιδί σημαίνει παίζω! Δεν είναι τυχαίο που και οι δύο αυτές λέξεις προέρχονται ετυμολογικά απ’ την ίδια ρίζα. Το βιβλίο αυτό δεν αναλύει με ακρίβεια, μόνο αυτή τη σχέση.

4.00€

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

Ναι, όπως και να το κάνουμε, τα σύμβολά μας είμαστε εμείς! Είτε πρόκειται για τον Σταυρό και τα άλλα θρησκευτικά μας σύμβολα, είτε για τη Σημαία και τα όποια άλλα εθνικά μας σύμβολα, στην ουσία εμείς οι ίδιοι είμαστε!

4.80€

ΕΚΣΤΑΣΗ: ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ... ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ!

Ένας νέος κινδυνος παραμονεύει τους νέους σε κάθε τους βήμα!
Πρόκειται για το χάπι «έκσταση» που αποτελεί την τελευταία λέξη της θανατηφόρας μόδας των ναρκωτικών!

0.00€

ΕΥΘΥΜΑ ΚΑΙ ... ΕΞΥΠΝΑ (1ο βιβλίο)

Περιέχει…260 ανέκδοτα!

3.80€


Δημιουργία ιστοτόπου:  ΑΔΑΜ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ