Εκτύπωση

Η σειρά των βιβλίων μας «ΛΟΓΟΣ ΠΑΤΕΡΙΚΟΣ» αποτελεί καρπό εργασίας πολλών ετών, με την οποία επιχειρείται κατά τον πλέον απλό, προσηνή και γλαφυρό τρόπο τα έργα των Πατέρων της Εκκλησίας μας να φθάσουν στο ευρύ κοινό, ακόμη δε και στους ολιγογράμματους κι όχι μόνο στους ειδικούς επιστήμονες και μελετητές.

Μάλιστα έχει καταρτιστεί κατάλογος με πολλά θέματα, από πνευματικά ως κι αυτά που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, επί των οποίων συγκεντρώνεται και παρουσιάζεται με τον πιο πρόσφορο τρόπο ό,τι είπαν οι Πατέρες. Έτσι παρέχεται στον αναγνώστη, κυριολεκτικά ένα πανόραμα της Πατερικής σοφίας, για καθένα απ’ αυτά τα θέματα.

Ως τώρα έχουν εκδοθεί 25 βιβλία, όπως μπορεί να τα δει κανείς αναλυτικά στην ιστοσελίδα μας αυτή (βλ. «οι εκδόσεις μας») και η προσπάθεια με την βοήθεια του Θεού συνεχίζεται...

Προκειμένου να τα γνωρίσετε, προσφέρουμε τα 25 που ως τώρα έχουν εκδοθεί (με σύνολο σελίδων 5.300) στην τιμή των 100 € έναντι 160 € που πωλούνται στα βιβλιοπωλεία, επί αντικαταβολή. Τα ταχυδρομικά θα βαρύνουν εμάς.

Επίσης, για να μην χάσετε κανένα βιβλίο της σειράς αυτής, μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητές και να σας στέλνουμε ένα νέο βιβλίο που με την βοήθεια του Θεού θα εκδίδεται. Η τιμή τους θα είναι ίδια με αυτή των βιβλιοπωλείων, χωρίς καμμιά άλλη επιβάρυνσή σας.

Οι «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ»

(τηλ. 210 6658 551 και 6944 41 8335 fax 210 60 42 441)