Μετάβαση στο περιεχόμενο

 

Πώς να κάνουμε τον σταυρό μας; (1ο)

Του Άγίου Ιω. Χρυσοστόμου

«Oύτε βέβαια πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας απλώς με τα δάκτυλά μας, αλλά προηγουμένως διά της προαιρέσεως και με πολλή πίστη.

Αν λοιπόν κατ’ αυτόν τον τρόπο κάνεις τον Σταυρό στο πρόσωπό σου, κανείς απ’ τους ακάθαρτους δαίμονες δεν θα μπορέσει να σταθεί κοντά σου, βλέποντας τη μάχαιρα, με την οποία πληγώθηκε, βλέποντας το ξίφος με το οποίο δέχτηκε τη θανατηφόρο πληγή»

[Απ’ το έργο μας «ΡΟΔΟΣΤΑΓΜΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ»]

 

  • Εμφανίσεις Άρθρων 1861694
Όροι Πώλησης & ΥπαναχώρησηΠολιτική Απορρήτου
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ — Ατομική επιχείρηση · Κορυδαλλών 10, Κάντζα Αττικής 153 51 · ΑΦΜ 144427936 · ΚΕΦΟΔΕ Αττικής
 Τηλ. 210 6658 551Κιν. 698 279 5615Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
© Copyright 2026 ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΩΤΟΔΟΤΕΣ Back To Top

Χρησιμοποιούμε cookies για να μετράμε την επισκεψιμότητα και την αποτελεσματικότητα των διαφημίσεών μας. Πολιτική Απορρήτου